akik kíváncsiak rám .........

2012. március 31., szombat

jó ötlet

 ezt még én is ki fogom próbálni :)





Nagy vázák díszítik is a kecses alakja a táj minden kert, tájház vagy kertvárosi övezetben, a fő funkciója aggályok virágcserép - Gyere Vat növények vonzó kültéri RD-én a faj.
Mozaik Vázák vagy edényeket készült kerék a régi (vagy környékén) az autó kiemelkedik egyénileg toklász, toklász fényesen IEM és sokszínű, és ami a legfontosabb - a lehető legkisebb költséggel.
Mozaik vázák a kerekek
Ebben a Master Class fogja tanulni, hogyan lehet a saját eredeti cserepek használata nélkül drága eszközök - mindent, amire szüksége lehet a garázsban található az oldalon, vagy a boltban építőanyagokat.
Mozaik vázák a kerekek
Régi gumik, mint általában, nem néz ki túl jól - ők, és rozsdás borított egy réteg korom és piszok. Szóval, először azt kellett mosni vízzel egy tömlő, majd törölje szárazra, és speciális festékkel borított fém, amely lehet helyezni közvetlenül a rozsda.
Mozaik vázák a kerekek
A festék megszárad nap körül, akkor elkezdik díszíteni a virágcserépbe a jövőben. Ehhez használhatja bármely anyag kéznél van: a többi cserép javítás, törött edények, színezett üveg, régi ékszer, vagy egy gyűjtemény ikonok - minden tétel fér el gyártásához mozaik termékeket.
Mozaik vázák a kerekek
Clay illeszkedik szinte bárki, egy sajátos csemperagasztó pillanatragasztója a "pillanat", mindaddig, amíg azt írták, hogy ő Annotated "kleet vas." Az egyetlen korlátozás - egy szilikon alapú ragasztók (például egy forró ragasztó), ezek mind félnek a víz és az alkalmazása során habarcs darab a puzzle leeshet.
Mozaik vázák a kerekek
 
Mosaic vége és fedett habarcs. Technology szóló csempe
Mozaik vázák a kerekek
Most fel kell készülnünk a kasszát az ültetés. A legegyszerűbb - helyezett valamilyen bankot, vagy nagy tálba, de azt tapasztaltam, hogy nem könnyű megtalálni a kész edény ideális kerék átmérője. Ezért azt tanácsolom, hogy előkészítsék az alján sűrű polietilén, így két-három vízelvezető lyukakat, és helyezzük egy kosár itt készült kókuszrost.
Mozaik vázák a kerekek
Továbbra is az töltsétek be a földet és a növény gyönyörű virágok és kis cserjék.
Én azonban volt néhány edények, kosarak kerekekkel belül a növényi és minden nagyszerűen érzi magát.
Mozaik vázák a kerekek     Mozaik vázák a kerekek
Mozaik vázák a kerekekMozaik vázák a kerekekMozaik vázák a kerekek
A izaynery gyakran improvizált minden anyagot és rávenni, hogy valami különleges. P uyte próbára erejüket és van abban, hogy remekművek.

1 megjegyzés:

  1. Ezt én is, előszörre nemis tűnt fel,hogy autókerék. Nagyon ötletes és remekül feldobja a kertet.

    VálaszTörlés